Skoterresor | Skoteruthyrning
348408
page-template-default,page,page-id-348408,eltd-cpt-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,skoterresor-child-ver-1.0.0,moose-ver-1.3.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

Skoteruthyrning

Upptäck fjällen på egen hand

Uthyrning av snöskotrar

Har du ingen egen skoter men vill följa med på någon av våra turer, eller kanske upptäcka fjällen på egen hand ändå? Inga problem! Vi förmedlar skoteruthyrning och ser till att du får en maskin som anpassas efter din erfarenhet och körförmåga. En av fördelarna när du hyr via oss är att allt pappersarbete redan är ordnat och klart när du kommer. Så du istället kan lägga din tid och fokusera på själva äventyret.

Hel- eller halvdag

Hur länge vill du vara ute och köra, en timme eller kanske en hel eftermiddag? Oavsett tidsåtgång anpassar vi skoteruthyrningen efter dina önskemål.

Guidad tur

Om du vill uppleva fjällen med en erfaren och trygg person är en guidad tur ett varmt tips. Våra duktiga skoterguider tar dig med på en fantastisk resa ut på de svenska fjällen där du får uppleva allt från karga björkdungar och storslagen natur, till att kanske se stora renhjordar och små lämmeltåg.